Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις
Zhengzhou KeHui Technology Co., Ltd.
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΡομποτική συγκόλληση Workcell (αλλαγή)

Ρομποτική συγκόλληση Workcell/ρομποτική αυτόματη γραμμή παραγωγής Furnance

Κίνα Zhengzhou KeHui Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Zhengzhou KeHui Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Ο Muhammad εξέφρασε την επιβεβαίωση και την εμπιστοσύνη του στην τεχνική δύναμη της τεχνολογίας Kehui στη τελετή υπογραφής, και παρουσίασε μεγάλο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη της τεχνολογίας Kehui στα προηγούμενα 23 έτη. Εξήγησε με τη σταθερή αποφασιστικότητα να αναβαθμιστεί έξυπνα και να ανακαινιστεί το produ

—— Muhammad

Το Recommedation είναι καλό. Η υποδοχή είναι επαγγελματική. Η κατάρτιση επίδειξης είναι επίσης πολύ μεγάλη. Επιθυμήστε πιό on-line να εκπαιδεύσει μετά από να πάρει τη μηχανή.

—— James

Καλή συσκευασία, η οποία ελήφθη το προϊόν καλά.

—— Abby

Είμαι Online Chat Now

Ρομποτική συγκόλληση Workcell/ρομποτική αυτόματη γραμμή παραγωγής Furnance

Robotic Welding Workcell / Furnance Robotic Automatic Production Line
Robotic Welding Workcell / Furnance Robotic Automatic Production Line Robotic Welding Workcell / Furnance Robotic Automatic Production Line Robotic Welding Workcell / Furnance Robotic Automatic Production Line Robotic Welding Workcell / Furnance Robotic Automatic Production Line Robotic Welding Workcell / Furnance Robotic Automatic Production Line

Μεγάλες Εικόνας :  Ρομποτική συγκόλληση Workcell/ρομποτική αυτόματη γραμμή παραγωγής Furnance

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Henan, Κίνα
Μάρκα: Kehui
Πιστοποίηση: ISO9001, CE, CU-TR

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Συσκευασία λεπτομέρειες: Στο ξύλινο κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 180 ημέρες μετά από την πληρωμή
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, MoneyGram, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 20 γραμμές το χρόνο
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υψηλό φως:

αυτοματοποιημένες συστήματα και ρομποτική

,

σύστημα συγκόλλησης τόξων

Συνοπτική εισαγωγή 

Ολόκληρη η εύκαμπτη αυτόματη γραμμή παραγωγής συγκόλλησης αποτελείται από τέσσερα μέρη: η γραμμή επιθεώρησης συνελεύσεων, η γραμμή συγκόλλησης συνελεύσεων, ο εξωτερικός τοίχος που διαμορφώνουν τη γραμμή και ο εσωτερικός σωλήνας που διαμορφώνει τη γραμμή. Η ετήσια παραγωγή είναι μέχρι 300.000 μονάδες, και οι 12 φούρνοι είναι εύκαμπτοι και collinear. Η αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής έχει βελτιώσει την αποδοτικότητα παραγωγής και εξασφαλισμένος τη σταθερότητα της ποιότητας των προϊόντων, εν τω μεταξύ, έχει μειώσει το κόστος εργασίας, πραγματοποίησε την τεχνική βελτίωση στον τομέα, και τα περιεκτικά ζητήματα προστασίας ασφάλειας και του περιβάλλοντος. Επιπλέον, η περιεκτική εκτίμηση της ασφάλειας και των ζητημάτων προστασίας του περιβάλλοντος επιτρέπει τη σε ολόκληρη αυτοματοποιημένη ενώνοντας στενά γραμμή παραγωγής για να βελτιώσει το επίπεδο ελέγχου αυτοματοποίησης της επιχείρησης και να ενισχύσει πλήρως την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησης στην αγορά.

 

Βασική τεχνολογία

1. Διπλό σύστημα διοικητικών μεριμνών αλυσίδων ταχύτητας

Το διπλό σύστημα διοικητικών μεριμνών αλυσίδων ταχύτητας αποτελείται από μια διπλή αλυσίδα μεταφορέων στρώματος, ένα τοποθετώντας εργαλείο κομματιών προς κατεργασία και έναν δευτεροβάθμιο τοποθετώντας μηχανισμό. Η αλυσίδα διπλός-ταχύτητας διπλός-στρώματος περιλαμβάνει τα ανώτερα και χαμηλότερα στρώματα, και διαμορφώνει μια επανακυκλοφορία από μόνο του, έτσι ώστε το ρομπότ χειρισμού ολοκληρώνει τη μετακίνηση συσσώρευσης και τις λειτουργίες της κίνησης, μετατόπιση, και μεταφορά των γραμμών.

 

 

2. Βαρέων καθηκόντων μεγάλη ταχύτητα που μεταφέρει τη μηχανή

Η βαρέων καθηκόντων μηχανή μεγάλης μεταφοράς έχει χαρακτηριστικό του μεγάλου φορτίου, απλή δομή, σταθερός και αξιόπιστος. Μπορεί να μεταφέρει το φορτίο από έναν σταθμό σε άλλος με υψηλή ταχύτητα, και μπορεί επίσης εύκολα να κτυπήσει το φορτίο σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες. Το εσωτερικό είναι εξοπλισμένο με έναν ειδικός-διαμορφωμένο κύλινδρο backstop, ο οποίος είναι αξιόπιστος.

 

 

3. Εφαρμογή των ανθρώπου-υπολογιστή θεμάτων ασφαλείας αλληλεπίδρασης

Η ολόκληρη γραμμή παραγωγής μπορεί να πραγματοποιήσει την ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ των ανθρώπων και του εξοπλισμού, την ενεργό προστασία ασφάλειας του εξοπλισμού γραμμών παραγωγής, την πλήρως εσωκλειόμενη συγκόλληση στο σπίτι συγκόλλησης, το σύστημα καθαρισμού αιθάλης, και την πραγματοποίηση του χωρίς καπνό εργαστηρίου.

 

4. Οπτικό σύστημα διαχείρισης γραμμών παραγωγής

Έγκαιρος και αποδοτικός ανατροφοδοτήστε των πληροφοριών δραστηριότητας παραγωγής, που πραγματοποιούν τη ροή πληροφοριών και τη διαχείριση αλληλεπίδρασης διοικητικών μεριμνών, για να επιτύχει την αδύνατη παραγωγή και την αποδοτική διαχείριση. Με την ηλεκτρονική μέθοδο, το σχεδιάγραμμα είναι εύκαμπτο και το περιεχόμενο μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, το οποίο ισχύει πλήρως στη διαχείριση παραγωγής σε όλες τις βιομηχανίες.

 

 

5. Ακολουθώντας σύστημα ραφών συγκόλλησης ρομπότ

Η τεχνολογία καταδίωξης ραφών συγκόλλησης μπορεί να αισθανθεί το περιβάλλον συγκόλλησης στον πραγματικό - χρόνος, να πραγματοποιήσει την ευφυή καταδίωξη ραφών συγκόλλησης, να καθορίσει τη θέση του κομματιού προς κατεργασία που ενώνεται στενά off-$l*line, να προσδιορίσει αυτόματα τον τύπο του ενωμένου στενά κομματιού προς κατεργασία, να προγραμματίσει τη διαδρομή σε πραγματικό - χρόνο, και να ρυθμίσει τις παραμέτρους συγκόλλησης. Είναι κατάλληλο για τα χάσματα κομματιών προς κατεργασία με τις σύνθετες μορφές, ακριβής προσδιορισμός θέσης, η μεγάλη ταχύτητα ανατροφοδοτεί τις πληροφορίες, και μεγάλη επεξεργασία των στοιχείων. Με αυτόν τον τρόπο, ο βαθμός αυτοματοποίησης της συγκόλλησης, η παραγωγικότητα της επεξεργασίας συγκόλλησης, και η ποιότητα της παραγωγής συγκόλλησης βελτιώνονται πολύ.

 

6. Ευφυές ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου

 

 

7. Ευφυές αυτόματο σύστημα φόρτωσης και εκφόρτωσης.

Το ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου είναι ένα σύστημα ελέγχου προγράμματος, που χρησιμοποιείται κυρίως για τον έλεγχο μονάδων της ένωσης των σταθμών, των τερματικών σταθμών ρομπότ φόρτωσης και εκφόρτωσης και των αυτοματοποιημένων γραμμών διοικητικών μεριμνών, και του συντονισμένου ελέγχου διά-μονάδων. Το σύστημα ελέγχου προγράμματος υιοθετεί ένα προγραμματίσημο σύστημα ελέγχου, και το κύριο μέρος ελέγχου του προγραμματίσημου συστήματος ελέγχου υιοθετεί το PLC ως κύρια μονάδα ελέγχου. Το σύστημα έχει τις λειτουργίες όπως ο μηχανικός εναντίον της σύγκρουσης αισθητήρας, η ανίχνευση σερβο εναντίον της σύγκρουσης, θέσης δύναμης, και η επιθεώρηση τομέων παρέμβασης.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων

 

1. Η αρχική διαδικασία είναι ένας μεγάλος αριθμός χειρωνακτικής συγκόλλησης, που καλύπτει έναν τομέα 24.000 τετραγωνικών μέτρων. Μετά από την εφαρμογή της γραμμής παραγωγής, το διάστημα πατωμάτων μειώνεται σε 3.000 τετραγωνικά μέτρα.

 

2. Η γραμμή παραγωγής έχει πραγματοποιήσει 12 είδη οργανισμών φούρνων τριών πλατφορμών που μεταστρέφουν αυτόματα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής.

 

3. Έναντι του αρχικού μεγάλου αριθμού χειρωνακτικής συγκόλλησης, το κόστος παραγωγής του σώματος φούρνων μειώνεται από 25%.

 

4. Μειώστε τον αριθμό υπαλλήλων από 300, βελτιώστε την αποδοτικότητα παραγωγής και εξασφαλίστε τη συνέπεια της ποιότητας συγκόλλησης, και έχετε τις συνεισφορές στους πελάτες που γίνονται ο ηγέτης στη βιομηχανία.

 

5. Ένας μεγάλος αριθμός προηγμένων τεχνολογιών αυτοματοποίησης έχει τεθεί στην πρακτική εφαρμογή στη γραμμή παραγωγής, θέτοντας σημαντικά θεμέλια για την επόμενη επιχείρηση των σχετικών προγραμμάτων τεχνολογίας αυτοματοποίησης.

 

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης


Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ KEHUI είναι επαγγελματικός ενσωματωμένος προμηθευτής λύσης προγράμματος στις ευφυείς εγκαταστάσεις συγκόλλησης. Χρησιμεύουμε αριθμό πελατών και ευφυή περιεκτική λύση εργοστασίων με τη λήψη της έξυπνης συγκόλλησης ως το περικοπή--σημείο και την ενσωμάτωση ολόκληρου του πόρου αλυσίδων.


23 έτη συσσώρευσης τεχνολογίας στην ευφυή συγκόλληση από το 1996. Έχουμε την κύρια βασική τεχνολογία: η ένωση ως πυρήνας της κατασκευής νοημοσύνης, είναι επίσης το πιό ανεπαρκές και σημαντικότερο επώδυνο σημείο στη βιομηχανία.

Τώρα είμαστε ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΝΕΑ ΑΓΟΡΆ OTC, ΚΙΝΕΖΙΚΌ ΥΠΌΓΕΙΟ Ε&Α ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΏΝ HENAN ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΡΏΝ ΥΨΗΛΉΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ, τεχνικό κέντρο ρομπότ συγκόλλησης OTC HENAN, Zhengzhou πόλεων ευφυές κέντρο Ε&Α τεχνολογίας εφαρμοσμένης μηχανικής εξοπλισμού συγκόλλησης αυτόματο. κινεζικά εθνικά πνευματικά δικαιώματα διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας είκοσι οχτώ και λογισμικού έξι.

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ KEHUI είναι κύρια τεσσάρων υπογείων κατασκευής στην Κίνα, συμπληρώνει συνολικά 26000 τετρ.μέτρα, κάθε υπόγειο έχει δοκιμάσει τους εργαζομένους, είναι ικανό του τεχνικού προγραμματισμού, της κατασκευής περιοχών, της κατασκευής, της τεχνικής υποστήριξης, της εγκατάστασης, της ολοκλήρωσης ανάθεσης και συστημάτων. Επιπλέον, ο πόρος μεριδίου και καλά η συνεργασία θα μπορούσαν έντονα να υποστηρίξουν το μεγάλο έργο.

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ KEHUI είναι κύρια των ειδών εξοπλισμού επεξεργασίας για να συναντήσει αυτοκινητική ακρίβεια εξοπλισμού συγκόλλησης, όπως 5 CNC επεξεργαμένος στη μηχανή σύνολα κέντρων, 20 σύνολα μυλωνάδων NC, 10 σύνολα lather NC, κόπτη 20 καλωδίων και 5 σύνολα επεξεργαμένος κέντρων ή άλλους εξοπλισμούς NC. Εξοπλισμός επιθεώρησης, 1 καθορισμένος ιχνηλάτης λέιζερ και 5 σύνολα FARO τρία ισότιμη μετρώντας μηχανή, εγγυήσεις που επεξεργάζεται την αποδοτικότητα και την ακρίβεια εξοπλισμού.

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ KEHUI είναι κύρια τεσσάρων υπογείων κατασκευής στην Κίνα, συμπληρώνει συνολικά 26000 τετρ.μέτρα, κάθε υπόγειο έχει δοκιμάσει τους εργαζομένους, είναι ικανό του τεχνικού προγραμματισμού, της κατασκευής περιοχών, της κατασκευής, της τεχνικής υποστήριξης, της εγκατάστασης, της ολοκλήρωσης ανάθεσης και συστημάτων. Επιπλέον, ο πόρος μεριδίου και καλά η συνεργασία θα μπορούσαν έντονα να υποστηρίξουν το μεγάλο έργο.

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ KEHUI είναι κύρια των ειδών εξοπλισμού επεξεργασίας για να συναντήσει αυτοκινητική ακρίβεια εξοπλισμού συγκόλλησης, όπως 5 CNC επεξεργαμένος στη μηχανή σύνολα κέντρων, 20 σύνολα μυλωνάδων NC, 10 σύνολα lather NC, κόπτη 20 καλωδίων και 5 σύνολα επεξεργαμένος κέντρων ή άλλους εξοπλισμούς NC. Εξοπλισμός επιθεώρησης, 1 καθορισμένος ιχνηλάτης λέιζερ και 5 σύνολα FARO τρία ισότιμη μετρώντας μηχανή, εγγυήσεις που επεξεργάζεται την αποδοτικότητα και την ακρίβεια εξοπλισμού.

 

ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ


Όταν ο εξοπλισμός τελειώνει σε KEHUI, ο πελάτης πρέπει να παρέχει το υλικό δοκιμής. KEHUI ενεργοποιεί το υλικό διαδικασίας εξοπλισμού στο τελικό προϊόν, μόνο εάν το προϊόν ελέγχου πελατών συναντά το τεχνικό πρότυπο hisher, ο εξοπλισμός μπορεί να σταλεί.

 

Εν τω μεταξύ, KEHUI πρέπει να παρέχει την τεχνική εκπαιδευτική υπηρεσία για τους τεχνικούς πελατών.

 

KEHUI παρέχει επίσης τη τεχνική υποστήριξη οργάνων ελέγχου για τον υπερπόντιο πελάτη. Ο μηχανικός μπορεί να βοηθήσει τον πελάτη για να λειτουργήσει το hisher equipmentplant στο εργοστάσιο των πελατών για ένα έτος.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhengzhou KeHui Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: info@zzkehui.com

Τηλ.:: +8615838218715

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα