Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις
Zhengzhou KeHui Technology Co., Ltd.
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΑυτόματη γραμμή παραγωγής συγκόλλησης

Πλήρως αυτόματη γραμμή παραγωγής συγκόλλησης για την ακτίνα εκσακαφέων και τον τοποθετώντας αιχμή κάδο

Κίνα Zhengzhou KeHui Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Zhengzhou KeHui Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Ο Muhammad εξέφρασε την επιβεβαίωση και την εμπιστοσύνη του στην τεχνική δύναμη της τεχνολογίας Kehui στη τελετή υπογραφής, και παρουσίασε μεγάλο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη της τεχνολογίας Kehui στα προηγούμενα 23 έτη. Εξήγησε με τη σταθερή αποφασιστικότητα να αναβαθμιστεί έξυπνα και να ανακαινιστεί το produ

—— Muhammad

Το Recommedation είναι καλό. Η υποδοχή είναι επαγγελματική. Η κατάρτιση επίδειξης είναι επίσης πολύ μεγάλη. Επιθυμήστε πιό on-line να εκπαιδεύσει μετά από να πάρει τη μηχανή.

—— James

Καλή συσκευασία, η οποία ελήφθη το προϊόν καλά.

—— Abby

Είμαι Online Chat Now

Πλήρως αυτόματη γραμμή παραγωγής συγκόλλησης για την ακτίνα εκσακαφέων και τον τοποθετώντας αιχμή κάδο

Fully Automatic Welding Production Line For Bulldozer Beam And Tipping Bucket
Fully Automatic Welding Production Line For Bulldozer Beam And Tipping Bucket Fully Automatic Welding Production Line For Bulldozer Beam And Tipping Bucket

Μεγάλες Εικόνας :  Πλήρως αυτόματη γραμμή παραγωγής συγκόλλησης για την ακτίνα εκσακαφέων και τον τοποθετώντας αιχμή κάδο

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Henan, Κίνα
Μάρκα: Kehui
Πιστοποίηση: ISO9001, CE, CU-TR

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Συσκευασία λεπτομέρειες: Στο ξύλινο κιβώτιο
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, MoneyGram, WestUnion
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υψηλό φως:

Αυτοματοποιημένη γραμμή συναρμολόγησης

,

αυτόματη γραμμή συνελεύσεων

Ακτίνα εκσακαφέων και τοποθετώντας αιχμή αυτόματος σταθμός συγκόλλησης

Συνοπτική εισαγωγή

Η ακτίνα εκσακαφέων και ο τοποθετώντας αιχμή σταθμός συγκόλλησης κάδων αυτόματος υιοθετούν δύο ρομπότ, δύο σύνολα κοu'φωμάτων και τους εξωτερικούς άξονες περπατήματος. Η λειτουργία διπλός-σταθμών διπλός-μηχανών που σχεδιάζεται σύμφωνα με το επιτόπιο περιβάλλον, αυτό εγγυάται πλήρως ότι κτυπήστε και ποιότητα συγκόλλησης, και πραγματοποιεί την αυτόματη συγκόλληση της ακτίνας εκσακαφέων και του τοποθετώντας αιχμή κάδου. Η προσθήκη του συστήματος περπατήματος ρομπότ επιτρέπει στο ρομπότ για να λειτουργήσει στους πολλαπλάσιους σταθμούς, το οποίο επεκτείνει την ακτίνα εργασίας του ρομπότ και ικανοποιεί τη διαδικασία συγκόλλησης των μεγάλων μερών. Σερβο positioner εξασφαλίζει ότι η συγκόλληση είναι σε ένα σταθερό κράτος όσο το δυνατόν περισσότερο, το οποίο είναι ευεργετικό στο σχηματισμό συγκόλλησης, περαιτέρω που βελτιώνει την αποδοτικότητα συγκόλλησης του ρομπότ και που μειώνει το κόστος παραγωγής.
 
Τομείς εφαρμογής:
Η ακτίνα εκσακαφέων και ο τοποθετώντας αιχμή αυτόματος σταθμός συγκόλλησης χρησιμοποιούνται ευρέως στη συγκόλληση μηχανημάτων εφαρμοσμένης μηχανικής, την κατεργασία, αυτοκίνητος, αεροδιαστημικός, τα δοχεία πίεσης, την επεξεργασία μετάλλων φύλλων, τα γραφεία πλαισίων, τις δομές χάλυβα και άλλες βιομηχανίες.
 
Παράμετροι προϊόντων:

Ακρίβεια προσδιορισμού θέσης ± 0.25mm
Ταχύτητα συγκόλλησης 5 ~ 50mm/s
Το ρομπότ επαναλαμβάνει την ακρίβεια προσδιορισμού θέσης ±0.1mm


Πλεονέκτημα προϊόντων:
1. Υψηλός βαθμός της αυτοματοποίησης, καλή ευελιξία, μεγάλη ικανότητα μνήμης, απλή διδασκαλία
Μπορεί να εγκαταστήσει τα διάφορα τοποθετώντας κομμάτια προς κατεργασία ή οι μηχανισμοί στερέωσης, έχουν τη διεπαφή ελέγχου συνδέσμων και την αντίστοιχη self-protection λειτουργία, το συγκεντρωμένους έλεγχο και την εργασία συντονισμού. Μπορεί να ρυθμιστεί γρήγορα σύμφωνα με τις αλλαγές στους στόχους κατασκευής και το περιβάλλον παραγωγής, προσαρμομένος στις μικρές και μέσες batch και τις πολλαπλάσιες ποικιλίες. Στόχοι παραγωγής.
 
2. Φέρνοντας λαβίδες συγκόλλησης με τον ενσωματωμένο μετασχηματιστή, την υψηλή αποτελεσματικότητα και τη σταθερή ποιότητα συγκόλλησης
Η τρέχοντας ταχύτητα συγκόλλησης μπορεί να ρυθμιστεί, έχει την καλή δομική ακαμψία, εξασφαλίζει αποτελεσματικά γρήγορη συγκόλληση, και χρησιμοποιεί το πλεονέκτημα της γρήγορης σερβο ταχύτητας περιστροφής, που είναι πιό συμβάλλουσα στη διαγώνια συγκόλληση, και βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα συγκόλλησης και την αποτελεσματικότητα του κομματιού προς κατεργασία. Η ακρίβεια προσδιορισμού θέσης είναι υψηλή (±0.25mm) για να εξασφαλίσει την ποιότητα συγκόλλησης, η ταχύτητα συγκόλλησης σημείων έχει αντιστοιχηθεί από τη γραμμή παραγωγής, και η πλήρης αξιοπιστία είναι καλή.
 
3. Σημαντικά βελτιώστε την αποδοτικότητα παραγωγής και τα σημαντικά οικονομικά οφέλη
Ολόκληρο το σύστημα υιοθετεί το ρομπότ συγκόλλησης διπλός-σταθμών. Η συγκόλληση, αποσύνθεση, που στερεώνει και που χειρίζεται μπορεί να ολοκληρωθεί ανεξάρτητα χωρίς αμοιβαία παρέμβαση. Μπορεί να πραγματοποιήσει την παντός καιρού συνεχή συγκόλληση, να βελτιώσει πολύ την αποδοτικότητα παραγωγής και να βελτιώσει σημαντικά τα οικονομικά οφέλη. Γρήγορα πλήρης πολυσημειακός προσδιορισμός θέσης με τη μικρή πίσσα, η οποία μπορεί να επιτύχει τη συνεχή «τηλεκατευθυνόμενη παραγωγή» για 24 ώρες.
 
4, η περιοχή εγκαταστάσεων είναι μικρά, το διάστημα εργασίας είναι μεγάλο
Βελτιώστε τη χρησιμοποίηση εξοπλισμού, το λιγότερους εξοπλισμό και το διάστημα πατωμάτων. Σύμφωνα με το ταίριασμα των διαδικασιών συγκόλλησης, η επεξεργασία των απαραίτητων μερών μπορεί να τακτοποιηθεί εγκαίρως, με αυτόν τον τρόπο μειώνοντας τον κατάλογο των κενών και των προϊόντων, με αυτόν τον τρόπο μειώνοντας τα αντίστοιχους κεφάλαια και τους τόπους συναντήσεως.
 
Δομή προϊόντων:
Ολόκληρο το σύνολο ακτίνας εκσακαφέων και τοποθετώντας αιχμή αυτόματου σταθμού συγκόλλησης αποτελείται από το σύστημα ρομπότ συγκόλλησης, σερβο positioner, τον ελεγκτή συστημάτων, την οθόνη αφής, τον ελεγκτή συγκόλλησης, τη μονάδα πυροβόλων όπλων συγκόλλησης (πυροβόλο όπλο και μετασχηματιστής συγκόλλησης), το διακινούμενο μηχανισμό και τον ενώνοντας στενά βοηθητικό εξοπλισμό (κρύα παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, μονάδα συμπιεσμένου αέρα), την κουρτίνα φωτός ασφάλειας, τη μονάδα δροσίζοντας νερού, τη συσκευή επιδέσμου ηλεκτροδίων, τον κόπτη καλωδίων πυροβόλων όπλων καθαρισμού, τους ανυψωτικούς τυφλούς).
 
Τεχνική παράμετρος

Αριθ. Στοιχείο παράμετρος
1 Μέγεθος κομματιού εργασίας Μπορέστε να σχεδιαστείτε σύμφωνα με το μέγεθος κομματιών προς κατεργασία του χρήστη
2 Απασχοληθείτε στο βάρος κομματιού Μπορέστε να σχεδιαστείτε σύμφωνα με τις απαιτήσεις χρηστών
3 Ταχύτητα συγκόλλησης Γενικά πάρτε 5 ~ 50mm/s, σύμφωνα με το μέγεθος της συγκόλλησης
4 Το ρομπότ επαναλαμβάνει την ακρίβεια προσδιορισμού θέσης ±0.1mm
5 Επαναλαμβανόμενη ακρίβεια προσδιορισμού θέσης της κίνησης του μηχανισμού ±0.15mm
6 Positioner επαναλαμβάνει την ακρίβεια προσδιορισμού θέσης ±0.3

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhengzhou KeHui Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: info@zzkehui.com

Τηλ.:: +8615838218715

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα