Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις
Zhengzhou KeHui Technology Co., Ltd.
Αρχική Σελίδα Προϊόντααυτοματοποιημένα ενώνοντας στενά συστήματα

Αυτοματοποιημένα βιομηχανία ενώνοντας στενά συστήματα επίπλων με το χειρισμό του διπλού σταθμού συγκόλλησης

Κίνα Zhengzhou KeHui Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Zhengzhou KeHui Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Ο Muhammad εξέφρασε την επιβεβαίωση και την εμπιστοσύνη του στην τεχνική δύναμη της τεχνολογίας Kehui στη τελετή υπογραφής, και παρουσίασε μεγάλο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη της τεχνολογίας Kehui στα προηγούμενα 23 έτη. Εξήγησε με τη σταθερή αποφασιστικότητα να αναβαθμιστεί έξυπνα και να ανακαινιστεί το produ

—— Muhammad

Το Recommedation είναι καλό. Η υποδοχή είναι επαγγελματική. Η κατάρτιση επίδειξης είναι επίσης πολύ μεγάλη. Επιθυμήστε πιό on-line να εκπαιδεύσει μετά από να πάρει τη μηχανή.

—— James

Καλή συσκευασία, η οποία ελήφθη το προϊόν καλά.

—— Abby

Είμαι Online Chat Now

Αυτοματοποιημένα βιομηχανία ενώνοντας στενά συστήματα επίπλων με το χειρισμό του διπλού σταθμού συγκόλλησης

Furniture Industry Automated Welding Systems With Handling Welding Double Station
Furniture Industry Automated Welding Systems With Handling Welding Double Station

Μεγάλες Εικόνας :  Αυτοματοποιημένα βιομηχανία ενώνοντας στενά συστήματα επίπλων με το χειρισμό του διπλού σταθμού συγκόλλησης

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Henan, Κίνα
Μάρκα: Kehui
Πιστοποίηση: ISO9001, CE, CU-TR

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 γραμμή παραγωγής
Συσκευασία λεπτομέρειες: Στο ξύλινο κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 180 ημέρες μετά από την πληρωμή
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, MoneyGram, WestUnion
Δυνατότητα προσφοράς: γραμμή παραγωγής 20 το χρόνο
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υψηλό φως:

ρομποτική αυτοματοποίηση συγκόλλησης

,

γραμμική αυτοματοποίηση συγκόλλησης

Συνοπτική εισαγωγή

Η αυτόματη γραμμή παραγωγής συγκόλλησης επίπλων πραγματοποιεί την ευφυή γραμμή παραγωγής από την αυτόματη φόρτωση και την εκφόρτωση πρώτης ύλης, τις ευφυείς διοικητικές μέριμνες, την αυτόματες συγκόλληση και την κοπή ολοκληρωμένων προϊόντων.

Με την υψηλή χρησιμοποίηση εξοπλισμού, τη χαμηλή ένταση εργασίας, την υψηλή αποδοτικότητα εργασίας, το χαμηλό ποσοστό επισκευής, το υψηλό βαθμό της αυτοματοποίησης και της διαχείρισης πληροφοριών, την υψηλή δυνατότητα πραγματοποίησης και την αισθητική, την καθαρή και προστασία του περιβάλλοντος και πολλά άλλα άριστα χαρακτηριστικά γνωρίσματα.

Η ώριμη τεχνολογία, πλούσιες περιπτώσεις, μπορεί να προσωποποιηθεί, προσαρμοσμένος σύμφωνα με τις απαιτήσεις διαδικασίας πελατών, χρησιμοποιώντας την ευφυή βιομηχανική τεχνολογία ελέγχου, το μορφωματικό σχέδιο διαδικασίας συστημάτων, το καθαρισμένο σύστημα διαχείρισης διαδικασιών και το εύκαμπτο χημικό σχέδιο προσαρτημάτων, οποιοσδήποτε συνδυασμός, εύκαμπτος.

Πλεονέκτημα προϊόντων

1. Διαχειριζόμενος διπλός σταθμός συγκόλλησης

Η συνεταιριστική διαμόρφωση δύο-σταθμών του ρομπότ χειρισμού + του ρομπότ συγκόλλησης επιτρέπει το χειρισμό και ένωση χωρίς την επιρροή της μιας στην άλλη, την εξοικονόμηση του χρόνου και βελτίωση της αποδοτικότητας

2. Η χρησιμοποίηση εισήγαγε τη σερβο μηχανή

Υιοθετεί τον υψηλής ισχύος μειωτή σερβο μηχανών και ακρίβειας για να συνδέσει άμεσα το σχέδιο, την υψηλή ροπή, την υψηλή κινητική ενέργεια, την ομαλή λειτουργία και την υψηλή αποδοτικότητα. Τα ρομπότ χειρισμού και συγκόλλησης είναι σταθερά και αξιόπιστα με υψηλή ταχύτητα, και ο προσδιορισμός θέσης είναι ακριβής

3. Εξοπλισμένος με ένα ασφαλές σύστημα παραγωγής

Το σύστημα παραγωγής ασφάλειας περιλαμβάνει κυρίως: over-travel προστασία, προστασία στάσεων έκτακτης ανάγκης, όριο ορίου, συναγερμός πίεσης αέρα, ασπίδα ασφάλειας, άνοιγμα πορτών και δύναμη-μακριά, ηλεκτρική προστασία και άλλες λειτουργίες για να εξασφαλίσει την προσωπική ασφάλεια των χειριστών και να εξασφαλίσει την ασφαλή παραγωγή της συγκόλλησης επίπλων

4. Λειτουργικό σύστημα, εύκολο να μάθει

Το λειτουργικό σύστημα διδάσκει τον προγραμματισμό, μπορεί να πραγματοποιήσει τον αυθαίρετο προγραμματισμό, είναι εύκολο να μαθευτεί, και εύκολο να λειτουργηθεί

 

Βασική τεχνολογία

1. Αυτόματο σύστημα τροφοδοσίας

Το αυτόματο σύστημα τροφοδοσίας μπορεί να πραγματοποιήσει την υλική σίτιση του φύλλου, την αυτόματη κάμψη του φύλλου, και την αυτόματη κοπή του φύλλου. Η τέμνουσα ακρίβεια είναι υψηλή και η τέμνουσα αποδοτικότητα είναι υψηλή.

2. Εύκαμπτο αυτόματο σύστημα συγκόλλησης

Πλήρως αυτοματοποιημένη συγκόλληση με τα διπλά ρομπότ διπλός-σταθμών. Το ρομπότ έχει την υψηλή αποτελεσματικότητα χρησιμοποίησης, τη χαμηλή ένταση εργασίας, την υψηλή αποτελεσματικότητα συγκόλλησης και την καλή ποιότητα, και το προϊόν έχει ένα χαμηλό ποσοστό ατέλειας.

3. Ασφάλεια και σύστημα προστασίας του περιβάλλοντος

Το σύστημα ασφάλειας περιλαμβάνει τη γενική προστασία ασφάλειας της γραμμής παραγωγής και την προστασία ασφάλειας εξοπλισμού το σύστημα προστασίας του περιβάλλοντος περιλαμβάνει τη ρομποτική συγκόλληση που εσωκλείεται πλήρως και που εξοπλίζεται με τα αντίστοιχα συστήματα αφαίρεσης εξάτμισης και σκόνης. Ενεργός προστασία ασφάλειας του εξοπλισμού γραμμών παραγωγής, πλήρως εσωκλειόμενη συγκόλληση των δωματίων συγκόλλησης, σύστημα καθαρισμού καπνού, και πραγματοποίηση των χωρίς καπνό εργαστηρίων.

4. Αυτοματοποιημένο σύστημα διοικητικών μεριμνών

Το σύστημα διοικητικών μεριμνών εργαστηρίων χρησιμοποιεί AGV τη μεταφορά για να σώσει την εργασία. Το σύστημα συνολικά ελέγχει την υλική διανομή κατά τρόπο έγκαιρο και λογικό, και το AGV ευφυές σύστημα αποφυγής σύγκρουσης καροτσακιών είναι ασφαλές και αξιόπιστο.

5. Οπτικό σύστημα διαχείρισης παραγωγής

Έγκαιρος και αποδοτικός ανατροφοδοτήστε των πληροφοριών δραστηριότητας παραγωγής, πραγματοποιεί τη ροή πληροφοριών και τη διαχείριση αλληλεπίδρασης διοικητικών μεριμνών, αδύνατη παραγωγή, αποδοτική διαχείριση, ηλεκτρονική μέθοδος, εύκαμπτο σχεδιάγραμμα, περιεχόμενο μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, πλήρως εφαρμόσιμος στη διαχείριση παραγωγής σε όλες τις κοινωνικές τάξεις.

5. Διπλό σύστημα πορειών αέρα

Το διπλό σύστημα πορειών αέρα περιλαμβάνει:

Ένα σύστημα συμπιεσμένου αέρα και ένα σύστημα ανεφοδιασμού διοξειδίου του άνθρακα χρησιμοποιούνται. Η επίτευξη ενός συγκεντρωμένου ανεφοδιασμού του διοξειδίου του άνθρακα είναι για 20% λιγότερο από ένα εμφιαλωμένο αέριο, και ένας συγκεντρωμένος ανεφοδιασμός μπορεί να σώσει πολλές ώρες εργασίας.

7. Η ολόκληρη γραμμή συστήματος ελέγχου αυτοματοποίησης

Ολόκληρο το σύστημα ελέγχου γραμμών διαιρείται σε συνολικό σύστημα ελέγχου, σύστημα υπο--ελέγχου εξοπλισμού, και AGV σύστημα ελέγχου. Το σύστημα υπο--ελέγχου εξοπλισμού και το AGV σύστημα ελέγχου ελέγχονται από το γενικό σύστημα ελέγχου. Πολύ βελτιώστε την αποδοτικότητα της γραμμής παραγωγής και το ποσοστό χρησιμοποίησης όλου του εξοπλισμού ο γενικός έλεγχος του σώματος γραμμών, τυχαίος συνδυασμός, εύκαμπτος και μεταβλητός πραγματοποιήστε τη διαχείριση πληροφοριών της γραμμής παραγωγής.

 

Τεχνική παράμετρος

 

Θεσιακή επανάληψη 0.08mm
Ικανότητα κίνησης 2600w
Εκτιμημένος κύκλος καθήκοντος 60%
Εκτιμημένη τάση 380V
Σταθμός συγκόλλησης Οικονομικός, διαιρεσμένος σε αυτόματο κτύπημα και σταθερή συγκόλληση
Διάσταση κομματιών προς κατεργασία Μπορέστε να προσαρμοστείτε σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες των πελατών
Όριο βάρους κομματιών προς κατεργασία ενιαίων σταθμών 500kg
Μέγιστο βάρος μεταφοράς Μπορέστε να προσαρμοστείτε σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες των πελατών

Δομή προϊόντων

Αυτοματοποιημένα βιομηχανία ενώνοντας στενά συστήματα επίπλων με το χειρισμό του διπλού σταθμού συγκόλλησης 0

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhengzhou KeHui Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: info@zzkehui.com

Τηλ.:: +8615838218715

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα