Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις
Zhengzhou KeHui Technology Co., Ltd.
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΑυτοματοποιημένες λύσεις αποθηκών εμπορευμάτων

Ρομποτικά συστήματα διαχείρισης αποθηκών εμπορευμάτων μετάλλων/αυτόματα συστήματα αποθήκευσης αποθηκών εμπορευμάτων

Κίνα Zhengzhou KeHui Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Zhengzhou KeHui Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Ο Muhammad εξέφρασε την επιβεβαίωση και την εμπιστοσύνη του στην τεχνική δύναμη της τεχνολογίας Kehui στη τελετή υπογραφής, και παρουσίασε μεγάλο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη της τεχνολογίας Kehui στα προηγούμενα 23 έτη. Εξήγησε με τη σταθερή αποφασιστικότητα να αναβαθμιστεί έξυπνα και να ανακαινιστεί το produ

—— Muhammad

Το Recommedation είναι καλό. Η υποδοχή είναι επαγγελματική. Η κατάρτιση επίδειξης είναι επίσης πολύ μεγάλη. Επιθυμήστε πιό on-line να εκπαιδεύσει μετά από να πάρει τη μηχανή.

—— James

Καλή συσκευασία, η οποία ελήφθη το προϊόν καλά.

—— Abby

Είμαι Online Chat Now

Ρομποτικά συστήματα διαχείρισης αποθηκών εμπορευμάτων μετάλλων/αυτόματα συστήματα αποθήκευσης αποθηκών εμπορευμάτων

Metal Robotic Warehouse Management Systems / Automatic Warehouse Storage Systems
Metal Robotic Warehouse Management Systems / Automatic Warehouse Storage Systems

Μεγάλες Εικόνας :  Ρομποτικά συστήματα διαχείρισης αποθηκών εμπορευμάτων μετάλλων/αυτόματα συστήματα αποθήκευσης αποθηκών εμπορευμάτων

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Henan, Κίνα
Μάρκα: Kehui
Πιστοποίηση: ISO9001, CE, CU-TR

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Συσκευασία λεπτομέρειες: Στο ξύλινο κιβώτιο
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, MoneyGram, WestUnion
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υψηλό φως:

αυτοματοποιημένο σύστημα αποθηκών εμπορευμάτων

,

λύσεις αποθήκευσης αποθηκών εμπορευμάτων

Συνοπτική εισαγωγή

 

Το ευφυές σύστημα αποθήκευσης είναι η χρήση της τεχνολογίας λογισμικού, της τεχνολογίας Διαδικτύου, της αυτόματης ταξινομώντας τεχνολογίας, της ελαφριάς τεχνολογίας οδηγών, του προσδιορισμού το (RFID) ραδιοσυχνότητας, της τεχνολογίας ελέγχου φωνής και άλλων προηγμένης τεχνολογίας και εξοπλισμού για να έχει πρόσβαση στη βιβλιοθήκη, αποθήκευση, ταξινόμηση, συσκευασία, η διανομή και οι πληροφορίες της χρησιμοποιούνται για τον αποτελεσματικούς προγραμματισμό, την εκτέλεση και τον έλεγχο των δραστηριοτήτων διοικητικών μεριμνών. Έχει τα πλεονεκτήματα της αιτιολόγησης της υψηλού επιπέδου, αυτόματης πρόσβασης αποθηκών εμπορευμάτων, και της εύκολης λειτουργίας. Καμία άμεση χειρωνακτική συμμετοχή δεν απαιτείται σε όλη τη διαδικασία εργασίας, η οποία βελτιώνει πολύ την αποδοτικότητα εργασίας.

 

Σύνθεση συστημάτων

1. Σύστημα διαχείρισης υπολογιστών


Καθιερώστε μια βάση δεδομένων αποθηκών εμπορευμάτων, καταγράψτε την κατάσταση καταλόγων σε πραγματικό - χρόνος, οδηγίες ζητημάτων σύμφωνα με τις ανάγκες, και καθοδηγήστε κάθε μέρος του ευφυούς συστήματος αποθήκευσης για να κάνετε τις αντίστοιχες ενέργειες να πραγματοποιηθεί η λειτουργία αποθήκευσης

 

2. συσσώρευση του συστήματος


Τα εμπορεύματα μπορούν να μεταφερθούν από μια θέση σε μια οριζόμενη θέση από τη χειρωνακτική, ημιαυτόματη ή πλήρως αυτοματοποιημένη λειτουργία. Αποτελείται από ένα πλαίσιο (ανώτερη ακτίνα, χαμηλότερη ακτίνα, στήλη), τον οριζόντιο τρέχοντας μηχανισμό, τον ανυψωτικό μηχανισμό, το κρεβάτι φορτίου, το δίκρανο και το ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου.

Ρομποτικά συστήματα διαχείρισης αποθηκών εμπορευμάτων μετάλλων/αυτόματα συστήματα αποθήκευσης αποθηκών εμπορευμάτων 0

3. τρισδιάστατη αποθήκη εμπορευμάτων

 

Η τρισδιάστατη αποθήκη εμπορευμάτων είναι ο κύριος εξοπλισμός για τα αγαθά στο χώρο αποθήκευσης υψηλός-κόλπων. Απαιτεί την ικανοποιητική δύναμη και την ακαμψία και τη γενική σταθερότητα, και οι διαστατικές απαιτήσεις είναι υψηλή ακρίβεια και καλύπτουν τις σεισμικές απαιτήσεις. Το πρότυπο χρήσης υιοθετεί ένα διευθετήσιμο συνδυασμένο ακτίνα ράφι, που αποτελείται από ένα κομμάτι ραφιών, μια ακτίνα φορτίου και ένα ενισχύοντας μέλος υποστήριξης, και είναι συνδεμένο και συνδεμένο, και το ύψος είναι διευθετήσιμο, και το ύψος του διαστήματος φορτίου μπορεί να ρυθμιστεί όταν χρειάζεται. Είναι κατάλληλο να μεταφέρει και να εγκαταστήσει. Τα συνδυασμένα ράφια ικανοποιούν κυρίως τις ανάγκες της μακροπρόθεσμης αυτόματης λειτουργίας του κάθετου εξοπλισμού αποθήκευσης.

 

4. AGV σύστημα


Το αυτοματοποιημένο καθοδηγημένο όχημα το (AGV) αναφέρεται σε ένα όχημα μεταφορών που εξοπλίζεται με τις ηλεκτρομαγνητικές ή οπτικές αυτόματες συσκευές καθοδήγησης που μπορούν να ταξιδεψουν κατά μήκος μιας ορισμένης πορείας καθοδήγησης. Έχει την προστασία ασφάλειας και τις διάφορες λειτουργίες μεταφοράς. Μέσω του υπολογιστή για να ελέγξει τη διαδρομή και τη συμπεριφορά της, ή να χρησιμοποιήσει τον ηλεκτρομαγνητικό πορεία-μετά από το σύστημα στην οργάνωση η διαδρομή της, η ηλεκτρομαγνητική διαδρομή είναι κολλημένη στο πάτωμα, και τις τηλεκατευθυνόμενες κινήσεις οχημάτων σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρουσιάζονται από την ηλεκτρομαγνητική διαδρομή.

Ρομποτικά συστήματα διαχείρισης αποθηκών εμπορευμάτων μετάλλων/αυτόματα συστήματα αποθήκευσης αποθηκών εμπορευμάτων 1

 

5. μεταβίβαση του εξοπλισμού


Η μεταβίβαση του εξοπλισμού περιλαμβάνει τους μεταφορείς αλυσίδων, τους μεταφορείς κυλίνδρων, τις μηχανές μεταφοράς, τους ανελκυστήρες, AGV, RGV, κ.λπ., οι οποίοι χρησιμοποιούνται ευρέως στις διοικητικές μέριμνες παραγωγής, όπως οι γραμμές μεταφορέων εργαστηρίων, οι σε απευθείας σύνδεση συσκευάζοντας γραμμές, και οι αυτοκινητικές γραμμές συνελεύσεων.


Στο αυτοματοποιημένο τρισδιάστατο σύστημα αποθηκών εμπορευμάτων, το μεταβιβάζοντας σύστημα είναι ένα κανάλι και μια γέφυρα που συνδέουν την περιοχή παραγωγής, την περιοχή εργασίας και το χώρο αποθήκευσης, και έχει τα πλεονεκτήματα της υψηλής αυτοματοποίησης, της υψηλής συνεχούς αποδοτικότητας λειτουργίας, του χαμηλού κόστους συντήρησης, της ευκολίας και του quickness.

 

Ρομποτικά συστήματα διαχείρισης αποθηκών εμπορευμάτων μετάλλων/αυτόματα συστήματα αποθήκευσης αποθηκών εμπορευμάτων 2

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα 

 

1. Ενσωματώστε τον κατάλογο με έναν ολικό τρόπο και προωθήστε των διαδικασιών αλυσιδών εφοδιασμού

2. Βαθειά ενσωματώστε τους πόρους αποθήκευσης και διοικητικών μεριμνών για να παρέχει την υποστήριξη για την ανάπτυξη ηλεκτρονικού εμπορίου

3. Χτίστε τις έξυπνες διοικητικές μέριμνες αποθηκών εμπορευμάτων και πραγματοποιήστε βαθμιαία Internetization

4. Η πλατφόρμα πληροφοριών διασυνδέεται και διευκολύνει την κατασκευή του κοινού συστήματος διανομής της πόλης

5. Ανασκάψτε την αξία του καταλόγου και ρυθμίστε περαιτέρω τη διαχείριση του καταλόγου

6. Καινοτόμος εφαρμογή της πράσινης τεχνολογίας, που οδηγεί το συνεχείς μετασχηματισμό και να αναβαθμίσει της αποθηκεύοντας βιομηχανίας.

Τύποι εφαρμογής

Ηλεκτρονικό εμπόριο, κατασκευή, εμπορική κυκλοφορία, τριμερής αποθήκευση

Βιομηχανία εφαρμογής

Βιομηχανία εγχώριων συσκευών, βιομηχανία ιματισμού, μηχανήματα υλικού, αυτοκινητική κατασκευή, αγροτική παραγωγή, γρήγορη βιομηχανία, εκδοτική βιομηχανία

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhengzhou KeHui Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: info@zzkehui.com

Τηλ.:: +8615838218715

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα