Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις
Zhengzhou KeHui Technology Co., Ltd.
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΑυτοματοποιημένα δομή ενώνοντας στενά συστήματα πλαισίων

Εφαρμογές ρομπότ προστατευτικών κιγκλιδωμάτων στην κατασκευή, αυτόματος ρομποτικός βραχίονας γραμμών συνελεύσεων

Κίνα Zhengzhou KeHui Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Zhengzhou KeHui Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Ο Muhammad εξέφρασε την επιβεβαίωση και την εμπιστοσύνη του στην τεχνική δύναμη της τεχνολογίας Kehui στη τελετή υπογραφής, και παρουσίασε μεγάλο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη της τεχνολογίας Kehui στα προηγούμενα 23 έτη. Εξήγησε με τη σταθερή αποφασιστικότητα να αναβαθμιστεί έξυπνα και να ανακαινιστεί το produ

—— Muhammad

Το Recommedation είναι καλό. Η υποδοχή είναι επαγγελματική. Η κατάρτιση επίδειξης είναι επίσης πολύ μεγάλη. Επιθυμήστε πιό on-line να εκπαιδεύσει μετά από να πάρει τη μηχανή.

—— James

Καλή συσκευασία, η οποία ελήφθη το προϊόν καλά.

—— Abby

Είμαι Online Chat Now

Εφαρμογές ρομπότ προστατευτικών κιγκλιδωμάτων στην κατασκευή, αυτόματος ρομποτικός βραχίονας γραμμών συνελεύσεων

Guardrail Robot Applications In Manufacturing , Auto Assembly Line Robotic Arm
Guardrail Robot Applications In Manufacturing , Auto Assembly Line Robotic Arm Guardrail Robot Applications In Manufacturing , Auto Assembly Line Robotic Arm

Μεγάλες Εικόνας :  Εφαρμογές ρομπότ προστατευτικών κιγκλιδωμάτων στην κατασκευή, αυτόματος ρομποτικός βραχίονας γραμμών συνελεύσεων

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Henan, Κίνα
Μάρκα: Kehui
Πιστοποίηση: ISO9001, CE, CU-TR

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Συσκευασία λεπτομέρειες: Στο ξύλινο κιβώτιο
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, MoneyGram, WestUnion
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υψηλό φως:

συστήματα αυτοματοποίησης εργοστασίων

,

ρομπότ που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή

Εισαγωγή προϊόντων
Το προϊόν ελέγχεται από τον υπολογιστή και τον προγραμματίζοντας ελεγκτή PLC, και ο βαθμός αυτοματοποίησης είναι υψηλός. Σύμφωνα με την κατανάλωση ισχύος του χρήστη, μπορεί να ενωθεί στενά μιά φορά ή αρκετές φορές, το οποίο είναι πολύ εύκαμπτο. Το σύστημα συγκόλλησης χρησιμοποιεί την αναγκασμένη υδρόψυξη και μια συσκευή προστασίας ροής για την αξιόπιστη συνεχή λειτουργία. Η πίεση συστημάτων συγκόλλησης είναι steplessly διευθετήσιμη για να ανταποκριθεί γρήγορα στις αλλαγές στις υλικές προδιαγραφές ένωσης. Η ομοιόμορφη πίεση συγκόλλησης εξασφαλίζει την ποιότητα όλων των ενώσεων ύλης συγκολλήσεως και αυξάνει την πραγματική παραγωγικότητα. Το προϊόν σχεδιάζεται ως αποσπάσιμη δομή για την εύκολες ρύθμιση και τη συντήρηση.

Διαδικασία συγκόλλησης


Αρχικά εγκαταστήστε το χαμηλότερο προστατευτικό κιγκλίδωμα στο χαμηλότερο σφιγκτήρα, πιέστε τον κύλινδρο στενά → κατόπιν βάλτε την πρώτη ανώτερη ράγα φρουράς στον ανώτερο σφιγκτήρα, πιέζει τον Τύπο → κυλίνδρων στενά η συγκόλληση τόξων οξυγονοκολλητών κουμπιών → 2 «έναρξης» ταυτόχρονα, και το αυτόματο καλώδιο 2 υλικών πληρώσεως συγχρόνως που ταΐζει το μηχανισμό περπατήματος → που περπατά προς τα εμπρός → μετά από το καθορισμένο μήκος → 2 συγκόλλησης μηχανή συγκόλλησης που σχηματίζει τόξο, μηχανή πλήρωσης καλωδίων σταματούν αυτόματα το μηχανισμό περπατήματος καλωδίων → σταματά → αυτόματο προστατευτικό κιγκλίδωμα → στερέωσης μηχανισμών σίτισης που ο αυτόματος μηχανισμός στερέωσης απελευθερώνει αυτόματα το guardrail→Automatic μηχανισμό σίτισης κινεί αυτόματα μπροστινό → κατόπιν έβαλε τη δεύτερη ανώτερη ράγα φρουράς στον ανώτερο σφιγκτήρα, ο κύλινδρος είναι πιεσμένο στενά → αυτόματο διαδοχική συγκόλληση συγκόλλησης →.

 

 

 

Δομή προϊόντων

 

Συσκευή Αριθ. Λεπτομέρειες
Εξοπλισμός συγκόλλησης 1 Περιλάβετε το ράφι, τον ενώνοντας στενά κινούμενο μηχανισμό πυροβόλων όπλων, τον ενώνοντας στενά ανυψωτικό μηχανισμό πυροβόλων όπλων, τον ενώνοντας στενά μηχανισμό ρύθμισης πυροβόλων όπλων τρισδιάστατο, το συνδέοντας μηχανισμό, τον περιστρεφόμενο μηχανισμό, τον αυτόματο χαμηλότερο μηχανισμό στερέωσης φρακτών, τον αυτόματο ανώτερο μηχανισμό στερέωσης φρακτών, τον αυτόματο μηχανισμό εκφόρτωσης, το σύστημα ελέγχου PLC, το αυτόματο αισθαμένος σύστημα, το αεροκίνητο σύστημα, το συνδέοντας καλώδιο, τη σύνδεση αεροπορίας, το διακόπτη ποδιών, κ.λπ.
Μηχανή πλήρωσης καλωδίων 2 Με τον τροφοδότη καλωδίων, το πλαίσιο, το μηχανισμό ρύθμισης, το μηχανισμό σίτισης καλωδίων, τον τροφοδότη καλωδίων, το κιβώτιο τηλεχειρισμού, το συνδέοντας καλώδιο, κ.λπ.
οξυγονοκολλητής 2 Αργό-περιορισμός του μετρητή αερίου, του φανού συγκόλλησης, του καλωδίου, της βελόνας βολφραμίου, του ακροφυσίου, κ.λπ.

 

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα


1. Η κύρια δομή είναι συμπαγής και το σχετικό πεδίο της δράσης είναι μεγάλο.
Σύμφωνα με τις απαιτήσεις, το ρομπότ συγκόλλησης βαθμός--ελευθερίας 6 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ολοκληρώσει τη συγκόλληση της κλειστής διαστημικής καμπύλης ή της πολυδιαυλικής συγκόλλησης καμπυλών, που εξασφαλίζει ότι το πυροβόλο όπλο συγκόλλησης έχει πάντα την κατάλληλη στάση για να καλύψει τις απαιτήσεις διαδικασίας συγκόλλησης. Μεγάλο αποτελεσματικό φορτίο, αποτελεσματική υποστήριξη για τον αυτόματο προσδιορισμό θέσης, την καταδίωξη ραφών συγκόλλησης, την ποιοτική επιθεώρηση ένωσης και άλλες λειτουργίες


2. Ο συντονισμός συστημάτων είναι καλός, η διαδικασία συγκόλλησης είναι υψηλή
Η συμπαγής δομή, σε πραγματικό χρόνο έλεγχος, ισχυρός διακόπτει τη λειτουργία, την υψηλή αξιοπιστία, το υψηλό τεχνικό επίπεδο αντίληψης της τεχνολογίας και του αυτόματου συστήματος ελέγχου, τον υψηλό συντονισμό των συστημάτων υλικού και λογισμικού, την πλήρη ειδική ή γενική υπηρεσία διαδικασίας συγκόλλησης με τη μηχανή συγκόλλησης και το βοηθητικό εξοπλισμό της, γενική διαδικασία συγκόλλησης που το επίπεδο είναι υψηλό.


3. Εύκολος να μάθει, εύχρηστος
Οι χρήστες πρέπει μόνο να πιέσουν τα πλήκτρα λειτουργίας για να επιτύχουν μερικές διαδικασίες συγκόλλησης ή για να ολοκληρώσουν μερικές τροποποιήσεις προγράμματος, εύκολες να θυμηθούν και να κυριαρχήσουν, χωρίς το χρήστη για να κυριαρχήσουν την εσωτερική γνώση το ίδιο του ρομπότ συγκόλλησης.

 

 

Τεχνική παράμετρος

 

Αριθ. Στοιχεία Παράμετρος
1 Εκτιμημένη τάση 380V
2 Διάμετρος καλωδίων συγκόλλησης 2.56.0mm
3 Ταχύτητα συγκόλλησης προσαρμοσμένος
4 Το ρομπότ επαναλαμβάνει την ακρίβεια προσδιορισμού θέσης ±0.1mm

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhengzhou KeHui Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: info@zzkehui.com

Τηλ.:: +8615838218715

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα